StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis computer spelletjes voor kinderen!

 

Computer Spelletjes1 • • • • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Pasen: Paashaas springen
Pasen, Muisvaardigheid, Reactievermogen, Paashaas, Concentratie
Pasen: Paashaas springen

Paaskuikentjes
Pasen, Concentratie, Muisvaardigheid
Paaskuikentjes

Paasei versieren
Pasen, Muisvaardigheid, Creativiteit
Paasei versieren

Paaseieren en paaskuikens vangen
Pasen, Concentratie, Muisvaardigheid
Paaseieren en paaskuikens vangen

Paaskoekjes
Pasen, Koken en bakken, Muisvaardigheid, Engels, Concentratie, Pasen
Paaskoekjes

Easter Goal
Concentratie, Pasen, Muisvaardigheid, Reactievermogen
Easter Goal

Egg Bouncer
Muisvaardigheid, Reactiesnelheid, Concentratie
Egg Bouncer

Paaseitje
Muisvaardigheid, Concentratie, Minipret
Paaseitje

Egg Catching
Muisvaardigheid, Concentratie
Egg Catching

Paaspuzzel
Muisvaardigheid, Concentratie, Minipret
Paaspuzzel

Choc Ze
Muisvaardigheid
Choc Ze

Paasei Master
Muisvaardigheid, Beredeneren
Paasei Master

Oliebowling
Muisvaardigheid, Concentratie
Oliebowling

Kerstcadeautjes vangen
Concentratie, Muisvaardigheid
Kerstcadeautjes vangen

Pakjes hooghouden
Concentratie, Muisvaardigheid
Pakjes hooghouden

Sneeuwballen gooien
Concentratie, Muisvaardigheid
Sneeuwballen gooien

Sneeuwpop maken
Behendigheid, Muisvaardigheid
Sneeuwpop maken

computer Spelletjes

Voor alle leerlingen zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Voor deze categorie zijn dat Computer spellen. Het zijn spellen die te maken hebben met de computer, zowel IT-spelletjes als ICT-spelletjes.
Het zijn allemaal educatieve computerspellen, waarbij de kinderen, vooral de peuters en kleuters, hun muisvaardigheid kunnen oefenen en de kinderen van de bovenbouw kunnen oefenen voor een typecursus, waarbij sneltypen en blindtypen beide geoefend kunnen worden.
Maar ook op eenvoudige manier leren programmeren komt aan bod. Kortom alle leerlingen kunnen beslist iets vinden waarmee ze met veel plezier de computervaardigheid kunnen verbeteren. Deze zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord.
Uw leerlingen leren op een spelende manier goed om te gaan met een computer.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort. En vindt uw leerling het spel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt computerspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt.


1 • • • • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact