StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis computer spelletjes voor kinderen!

 

Computer Spelletjes1 • • • • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Computer Word Match
Engels, Computeronderdelen
Computer Word Match

Fred Claus
Toetsvaardigheid
Fred Claus

Woordenkampioen
Spelling, Typevaardigheid, Typen, Woorden maken
Woordenkampioen

Conditietraining
Muisvaardigheid, Concentratie
Conditietraining

Kerstman op de slee
Concentratie, Toetsvaardigheid
Kerstman op de slee

Ruimtewezens in kleur
Kleuren, Seriëren, Muisvaardigheid, Minipret
Ruimtewezens in kleur

Olifant tekenen
Tellen, Computervaardigheid, Muisvaardigheid, Tekenen en zo, Minipret
Olifant tekenen

Football Header
Logisch denken, Muisvaardigheid, Concentratie, Voetbal
Football Header

Vissersspel
Kleuren, Tellen, Visuele discriminatie
Vissersspel

Gevaar op de loer
Veiligheid, Muisvaardigheid, Concentratie
Gevaar op de loer

Toverdoek
Kleuren, Vormen, Seriëren, Muisvaardigheid, Minipret
Toverdoek

Pianobar
Luistervaardigheid, Typevaardigheid, Concentratie
Pianobar

Sneeuwpop maken
Behendigheid, Muisvaardigheid
Sneeuwpop maken

Zomerkusjes
Concentratie, Liefde, Muisvaardigheid, Reactievermogen, Valentijn
Zomerkusjes

Boki
Voeding, Muisvaardigheid
Boki

Photoking
Fotograferen, Muisvaardigheid
Photoking

Artpad
Creativiteit, Muisvaardigheid
Artpad

computer Spelletjes

Voor alle leerlingen zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Voor deze categorie zijn dat Computer spellen. Het zijn spellen die te maken hebben met de computer, zowel IT-spelletjes als ICT-spelletjes.
Het zijn allemaal educatieve computerspellen, waarbij de kinderen, vooral de peuters en kleuters, hun muisvaardigheid kunnen oefenen en de kinderen van de bovenbouw kunnen oefenen voor een typecursus, waarbij sneltypen en blindtypen beide geoefend kunnen worden.
Maar ook op eenvoudige manier leren programmeren komt aan bod. Kortom alle leerlingen kunnen beslist iets vinden waarmee ze met veel plezier de computervaardigheid kunnen verbeteren. Deze zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord.
Uw leerlingen leren op een spelende manier goed om te gaan met een computer.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort. En vindt uw leerling het spel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt computerspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt.


1 • • • • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact