StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis spelletjes voor kinderen!

 

Informatie voor leerkracht en ouder

Spelletjes/games voor kinderen zijn er volop te vinden op het internet, maar zoekt u spelletjes met een educatief karakter, dan is dat tot nu toe een doolhof op het internet. Leerspellen.nl biedt u een overzicht met online spelletjes met een educatief karakter. Deze spelletjes zijn geen eigendom van Leerspellen.nl. Het is een verzameling van educatieve spellen die wij voor u verzameld hebben.

De spelletjes staan gerangschikt op vakgebied èn op groep. Elk spelletje is voorzien van een beknopte, duidelijke speluitleg.

 

Als het spel niet werkt

Wanneer u een educatief spel weet, dat we kunnen toevoegen aan onze site, kunt u dat doorgeven via 'contact'. Het is niet altijd mogelijk om de spelletjes te plaatsen. Tevens plaatsen we liever geen spelletjes met pop-ups en spelletjes met reclame die op kinderen is gericht.

Ook wanneer u een vakgebied mist op onze site, kunt u dat doorgeven via 'contact'.

 

Suggesties

Alle spelletjes zijn met zorg geselecteerd en worden regelmatig gecontroleerd. Ondanks dat, kan het voorkomen dat een spel niet meer werkt of dat de eigenaar van een spel een ander spel toont. Leerspellen.nl is hier niet verantwoordelijk voor, maar we vragen u vriendelijk om dit te melden via “contact”. Leerspellen.nl zal de link dan zo spoedig mogelijk herstellen of verwijderen. Voor een aantal spelletjes is het nodig dat uw computer is voorzien van een Flash Player. Deze kunt u gratis downloaden (klik hier). De meeste computers zijn al voorzien van deze software.

 

Ontwikkelingen

Regelmatig zullen er nieuwe spelletjes worden toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, voetbal. In de toekomst zal deze site uitgebreid worden met spellen voor het voortgezet onderwijs. Indien u een educatief spel voor het voortgezet onderwijs weet, kunt u dat doorgeven via 'contact'.

 

Link naar ons

Wilt u Leerspellen.nl linken op uw eigen website of op die van uw school? Dat kan!

Link bijvoorbeeld naar:
Leuke spelletjes op Leerspellen.nl
HTML Code:HTML Code:HTML Code:HTML Code:Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact