StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis Muziek spelletjes voor kinderen!

 

Muziek Spelletjes« begin • vorige • • • • 5 • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Shutterball
Gehoor, Geheugen, Muzieknoten
Shutterball

Singalong
Engels, Zingen
Singalong

Sinterklaas Club mixer
Sinterklaas, Soundmix, Lied, Coole Piet
Sinterklaas Club mixer

Slagwerk
Instrumenten
Slagwerk

Sneeuwwitje fluit de dwergen
Luistervaardigheid, Auditief geheugen, Visueel geheugen
Sneeuwwitje fluit de dwergen

Song of the bus
Engels, Zingen
Song of the bus

Song of the bus 2
Engels, Zingen
Song of the bus 2

Song of the bus 3
Engels, Zingen
Song of the bus 3

Song of the bus 4
Engels, Zingen
Song of the bus 4

Speed note reading tutor
Concentratie, Composities, Noten, Noten lezen
Speed note reading tutor

Speel de xylofoon
Engels, Woorden, Xylofoon, Noten, Xylofoon
Speel de xylofoon

Speel maar na!
Piano, Geheugen, Concentratie
Speel maar na!

Stay in the yard
Engels, Zingen, Oversteken
Stay in the yard

Super Crazy Guitar Maniac de Luxe 2
Concentratie, Gitaar, Computer, Typevaardigheid, Reactievermogen
Super Crazy Guitar Maniac de Luxe 2

Teletubbies: Dansen
Muisbehendigheid, Dansen, Teletubbies, Concentratie, Creatief
Teletubbies: Dansen

Trompet spelen
Instrumenten
Trompet spelen

Turtle Music
Gehoor, Geheugen, Muzieknoten
Turtle Music

Muziek Spelletjes

Voor alle leerlingen zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Voor deze categorie zijn dat muziekspellen voor de basisschool. Het zijn muziekles spelletjes om onder andere muzieknoten te leren en geluiden te herkennen en te onthouden.
Het is heel geschikt voor peuters, kleuters, voor meisjes, voor jongens van 3 tot en met 14 jaar. Ze maken kennis met een instrument, zoals piano, gitaar, blokfluit, maar ook minder bekende zoals de didgeridoo.
Maar ook samenspel komt aan bod, zodat ook het samenspelen en samenwerken wordt geoefend. Steeds weer op een spelende manier met zeer uiteenlopende thema's. Kortom alle kinderen kunnen beslist iets vinden waarmee ze met veel plezier zich verder kunnen ontwikkelen op muziekgebied.
Deze zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort.
En vindt uw leerling het muziekspel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt muziekspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt.


« begin • vorige • • • • 5 • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact