StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis Muziek spelletjes voor kinderen!

 

Muziek Spelletjes1 • • • • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Aap de Piet na
Concentratie, Luisteren, Auditieve discriminatie, Minipret
Aap de Piet na

Amusix Flute
Fluit, Muziek maken, Typevaardigheid
Amusix Flute

Apenmuziek
Geheugen, Tonen
Apenmuziek

Beestengeluiden
Dierengeluiden, Luistervaardigheid
Beestengeluiden

Beethoven
Engels, Beethoven
Beethoven

Beethoven Jukebox
Engels, Beethoven, Luisteren
Beethoven Jukebox

Bobo: Boomhut
Bobo, Concentratie, Spelletjesplein, Memory, Gehoor, Minipret, Bobo boomhut
Bobo: Boomhut

Carnaval
Carnaval, Muziekinstrumenten, Gehoor
Carnaval

Chingling Ring Along
Concentratie, Reactievermogen, Muziek, Pokemon
Chingling Ring Along

Chopin
Engels, Chopin
Chopin

Country linedansen
Dansen
Country linedansen

Crossing at a crosswalk
Engels, Zingen, Verkeerslichten, Stoplicht
Crossing at a crosswalk

Crossing at a traffic light
Engels, Zingen, Verkeerslichten, Stoplicht
Crossing at a traffic light

Crossing at the driveway
Engels, Zingen, Verkeerslichten, Stoplicht
Crossing at the driveway

Dance Dance Carabao
Computervaardigheid, Concentratie
Dance Dance Carabao

Dansende koningin
Computervaardigheid, Concentratie
Dansende koningin

Danspiet
Dansen
Danspiet

Muziek Spelletjes

Voor alle leerlingen zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Voor deze categorie zijn dat muziekspellen voor de basisschool. Het zijn muziekles spelletjes om onder andere muzieknoten te leren en geluiden te herkennen en te onthouden.
Het is heel geschikt voor peuters, kleuters, voor meisjes, voor jongens van 3 tot en met 14 jaar. Ze maken kennis met een instrument, zoals piano, gitaar, blokfluit, maar ook minder bekende zoals de didgeridoo.
Maar ook samenspel komt aan bod, zodat ook het samenspelen en samenwerken wordt geoefend. Steeds weer op een spelende manier met zeer uiteenlopende thema's. Kortom alle kinderen kunnen beslist iets vinden waarmee ze met veel plezier zich verder kunnen ontwikkelen op muziekgebied.
Deze zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort.
En vindt uw leerling het muziekspel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt muziekspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt.


1 • • • • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact