StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis Muziek spelletjes voor kinderen!

 

Muziek Spelletjes« begin • vorige • • • 3 • • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

IJsbeertjes
Concentratie, Muziek, Minipret
IJsbeertjes

Jinglebells
Kerstliedje, Engels
Jinglebells

Kerstbellen
Muziek maken, componeren
Kerstbellen

Kerstliedjes met de rendieren
Kerstmis, Concentratie, Getallen, Kerstliedjes, Muziek maken, Nummerzoeker
Kerstliedjes met de rendieren

Kerstmis - Klokkenspel
Kerstmis, Klokken, Creatief, Muziek maken
Kerstmis - Klokkenspel

Magische piano
Piano, Muziek maken, Reactie, Reactievermogen
Magische piano

Magische piano 3
Concentratie, Reactie, Reactievermogen, Piano
Magische piano 3

Mix Match
Draaiorgels
Mix Match

Music Catch
Concentratie, Luisteren, Gehoor, Ontspanning
Music Catch

Music Catch
Concentratie, Reactie, Reactievermogen, Reflexen
Music Catch

Music Match
Noten, Piano, Keyboard
Music Match

Muziek luisteren
Muziekinstrumente, Muziek, Auditieve discriminatie
Muziek luisteren

Muziekanimatie
Luisteren
Muziekanimatie

Muziekmemory
Instrumenten, Concentratie, Visueel geheugen
Muziekmemory

Muziektrein
Luisteren
Muziektrein

Nijntje: Spelletjes spelen
Optellen, Aftrekken, Nijntje liedjes, Zingen, Muziek maken, Muziek luisteren, Minipret
Nijntje: Spelletjes spelen

Oren open
CO2-uitstoot, Klimaat, Milieu
Oren open

Muziek Spelletjes

Voor alle leerlingen zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Voor deze categorie zijn dat muziekspellen voor de basisschool. Het zijn muziekles spelletjes om onder andere muzieknoten te leren en geluiden te herkennen en te onthouden.
Het is heel geschikt voor peuters, kleuters, voor meisjes, voor jongens van 3 tot en met 14 jaar. Ze maken kennis met een instrument, zoals piano, gitaar, blokfluit, maar ook minder bekende zoals de didgeridoo.
Maar ook samenspel komt aan bod, zodat ook het samenspelen en samenwerken wordt geoefend. Steeds weer op een spelende manier met zeer uiteenlopende thema's. Kortom alle kinderen kunnen beslist iets vinden waarmee ze met veel plezier zich verder kunnen ontwikkelen op muziekgebied.
Deze zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort.
En vindt uw leerling het muziekspel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt muziekspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt.


« begin • vorige • • • 3 • • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact