StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis verkeer spelletjes voor kinderen!

 

Verkeer Spelletjes« begin • vorige • • • 3 • 
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Veilige kleren in het verkeer
Kleding, Veiligheid
Veilige kleren in het verkeer

Verkeer regelen
Verkeer regelen, Stoplicht
Verkeer regelen

Verkeersborden splitsen
Verkeersborden
Verkeersborden splitsen

Verkeersborden splitsen
Verkeersborden
Verkeersborden splitsen

Verkeersborden wegwerken
Verkeersborden, Concentratie, Muisvaardigheid
Verkeersborden wegwerken

Verkeerscontrole
Verkeersregels, Stoplichten, Verkeerslichten, Verkeersregels
Verkeerscontrole

Verkeersexamen
Autorijden, Verkeersregels, Reactievermogen, Stoplicht
Verkeersexamen

Verkeersmemory
Verkeersborden, Concentratie
Verkeersmemory

Vliegveld gekheid
Verkeer regelen, Vliegtuigen, Vliegveld, Management
Vliegveld gekheid

Voorrang
Voorrang, Stoplicht
Voorrang

Walk on the sidewalk
Engels, Zingen, Oversteken
Walk on the sidewalk

Winter Verkeersagent
Concentratie, Verkeer regelen, Winter, Stoplicht
Winter Verkeersagent

Zoek de verschillen
Visuele discriminatie, Onderdelen fiets
Zoek de verschillen

verkeer Spelletjes

Voor alle leerlingen zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Voor deze categorie zijn dat Verkeersspellen. Het is in feite een spelletjesplein vol met fietsspelletjes, die met name voor groep 7 heel geschikt zijn voor het verkeersexamen., maar ook voor de andere groepen, zoals groep 5.
Er zijn spelletjes in 3D, spelletjes met stoplichten, rijles, verkeer regelen, voorrangsregels, verkeersborden, enzovoort. Deze zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord.
De leerspellen zijn dus zowel leuk als educatief en soms met te printen werkbladen.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, spel kamp, enzovoort.
En vindt uw leerling het spel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt verkeersspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt. Zo zijn er onder andere spellen met liedjes over het verkeer.


« begin • vorige • • • 3 • Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact