StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis Groep 2 spelletjes voor kinderen!

 

Groep 2 Spelletjes« begin • vorige • • • 3 • • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Bobo Klokkijken
Rekenen
Bobo Klokkijken

Bobo's Puzzelhut
Sociaal-emotioneel, Concentratie, Techniek, Rekenen, Taal
Bobo

Bobo: Boomhut
Computer, Concentratie, Sociaal-emotioneel, Taal, Rekenen, Muziek
Bobo: Boomhut

Boboboek
Taal
Boboboek

Bobopuzzel
Rekenen
Bobopuzzel

Bobopuzzel
Computer
Bobopuzzel

Boomhuis
Sociaal-emotioneel
Boomhuis

Boomhut
Sociaal-emotioneel
Boomhut

Bootdoolhof Harderwijk
Sinterklaas, Concentratie, Sociaal-emotioneel, Visuele discriminatie
Bootdoolhof Harderwijk

Boter melk kaas
Sociaal-emotioneel, Concentratie
Boter melk kaas

Boter melk kaas
Rekenen
Boter melk kaas

Boter, kaas en eieren Kerstmis
Kerstmis, Rekenen
Boter, kaas en eieren Kerstmis

Bottenmemory
Natuur
Bottenmemory

Bouw een lichaam
Natuur
Bouw een lichaam

Buiten
Taal
Buiten

Buiten spelen
Taal
Buiten spelen

Bumba Kleurplaat
Sociaal-emotioneel, Concentratie
Bumba Kleurplaat

Groep 2 Spelletjes

Voor groep 2 zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Deze zijn ook online voor in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord. Een goed hulpmiddel bij onder andere rekenen. Maar ook taalspelletjes met gerichte oefeningen voor groep 2 zijn beschikbaar, zodat de kleuters bijvoorbeeld spelend de letters leren.
De schoolspelletjes zijn dus zowel leuk als educatief en ook als app te downloaden.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes worden toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort.
Alle spelletjes zijn ingedeeld per groep èn ook per leervak. Kunnen de kinderen een keer niet buiten spelen op het schoolplein, ga dan naar het spelletjesplein: Leerspellen.nl. Hier zijn onder andere ook spelletjes over de natuur en de seizoenen. U kunt dan bij de zoekmachine "natuur" invullen en alle spelletjes met als thema natuur komen overzichtelijk op uw scherm.
En vindt uw kleuter het spel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt kinderspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt. Vindt de kleuter bijvoorbeeld voetbal heel leuk, maak daar dan gebruik van en vul dit in bij de zoekmachine.


« begin • vorige • • • 3 • • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact