StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leuke Planten spelletjes voor kinderen!

 

Er zijn 14 Planten spelletjesHeideganzenbord
Natuuronderwijs, Planten, Schooltv, Ganzenbord, Nieuws uit de natuur
Heideganzenbord


Plantenkwis
Natuuronderwijs, Planten, Squla, Schooltv , Nieuws uit de natuur
Plantenkwis


Farmfield
Natuur, Boer, Groente, Planten
Farmfield


Souvenirs kopen
Natuuronderwijs, Natuurbescherming, Nieuws uit de natuur
Souvenirs kopen


Bomen planten
Natuuronderwijs, Sociaal-emotioneel, Concentratie, Computer, Bomen, Concentratie, Muisvaardigheid, Spelletjesplein
Bomen planten


Groenten telen
Natuuronderwijs, Sociaal-emotioneel, Groente, Planten, Boerderij
Groenten telen


Scheikundeklas: Groeimiddel
Natuuronderwijs, Scheikunde, Groeimiddel, Planten, Nieuws uit de natuur
Scheikundeklas: Groeimiddel


Idle tree
Natuuronderwijs, Sociaal-emotioneel, Concentratie, Bomen, Zaden
Idle tree


Hooidag
Natuuronderwijs, Boerderij, Hooien, Digibord, Huisje boompje beestje, Nieuws uit de natuur
Hooidag


Baby Hazel Tomaten kweken
Sociaal-emotioneel, Natuuronderwijs, Tomaten, Kweken, Boerderij
Baby Hazel Tomaten kweken


Happy Farmer
Sociaal-emotioneel, Concentratie, Natuuronderwijs, Management, Boerderij, Groenten, Planten, Dieren
Happy Farmer


Flower farm
Sociaal-emotioneel, Natuuronderwijs, Boerderij, Bloemen, Management
Flower farm


Farmington
Sociaal-emotioneel, Natuuronderwijs, Management, Boerderij, Planten, Zaaien, Bouwen
Farmington


Kleine Boerderij Clicker
Natuuronderwijs, Sociaal-emotioneel, Concentratie, Management, Boerderij, Farm, Kweken, Groeien, Concentratie
Kleine Boerderij Clicker


Planten spelletjes

Www.Leerspellen.nl is een educatieve site voor het primair onderwijs. Voor alle leerlingen van de basisschool zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online Planten-kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Zo zijn er onder andere spellen van Spele, Minipret en Rekenweb.
De Plantenspellen zijn gecategoriseerd voor groep 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8. Daarnaast zijn ze tevens gecategoriseerd per vak, zoals Rekenen, Taal enz.
Leerkrachten kunnen hier op verschillende manieren gebruik maken. Zoals op het digibord (digitaal schoolbord), als digitaal spelletjesplein, voorbereiding op de Cito-toets, er zijn denkspellen, leerspelletjes, schoolspelletjes, voor peuters, kleuters, voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw van de basisschool.
Deze Plantenspelletjes zijn ook online in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord. Het leren online wordt steeds vaker in de klas gebruikt.
Computers worden meer en meer gebruikt op scholen. Ook Kennisnet is speciaal voor scholen ontwikkeld, zodat de kinderen steeds vaker de PC, laptop of tablet of iPad kunnen gebruiken. Leerspellen is een goed hulpmiddel voor elke leerkracht, maar ook voor de leerlingen en voor thuis. Zo kunnen ze op de computer oefenen of met behulp van werkbladen of met ondersteuning van het schoolbord. Ook kan het een inspiratiebron zijn voor werkboekjes.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort.
En vindt uw leerling het spel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt talenspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt.
Nieuw is de te downloaden app Leerspellen.nl. De kinderen kunnen op deze manier op elk moment op een verantwoorde manier bezig zijn met educatieve games.
Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact