StartpaginaKinderfilmpjesInformatieSchoolvakantiesLinksContact

Groep 1 spelletjesGroep 2 spelletjesGroep 3 spelletjesGroep 4 spelletjesGroep 5 spelletjesGroep 6 spelletjesGroep 7 spelletjesGroep 8 spelletjes RekenspelletjesTafelspelletjesTaalspelletjesMuziek spelletjesTopo spelletjesSpelletjespleinDigibord spelletjesSchool spelletjesVerkeer spelletjes

Leerspellen.nl heeft gratis Groep 2 spelletjes voor kinderen!

 

Groep 2 Spelletjes1 • • • • • volgende • einde »
Sorteer op: PopulariteitAlfabetNieuwste

Woordherkenning
Taal
Woordherkenning

Paasmeisje aankleden
Pasen, Sociaal-emotioneel
Paasmeisje aankleden

Puzzels
Rekenen, Sociaal-emotioneel, Concentratie
Puzzels

Puzzelen
Taal, Rekenen
Puzzelen

Appie en opa: Memoryspel
Sociaal-emotioneel, Concentratie, Taal
Appie en opa: Memoryspel

Egg Match
Pasen, Sociaal-emotioneel
Egg Match

Sneeuwballen gooien 2
Natuuronderwijs, Sociaal-emotioneel, Computer
Sneeuwballen gooien 2

Het Sinterklaasboek
Sinterklaas, Taal, Nieuwsbegrip
Het Sinterklaasboek

Pakjes gooien
Kerstmis, Concentratie, Computer
Pakjes gooien

Ruimtewezens in vorm
Rekenen, Computer
Ruimtewezens in vorm

Kattenmatch
Sociaal-emotioneel, Taal
Kattenmatch

Doolhof van Dotje
Rekenen, Computer
Doolhof van Dotje

Drie op een rij
Sinterklaas, Concentratie, Sociaal-emotioneel
Drie op een rij

Halloween pompoen
Sociaal-emotioneel
Halloween pompoen

Carnaval - Kleurplaat
Sociaal-emotioneel, Concentratie
Carnaval - Kleurplaat

Huisdieren slee
Sociaal-emotioneel, Concentratie
Huisdieren slee

Sesamstraat: Purk
Computer, Concentratie, Sociaal-emotioneel, Taal, Rekenen, Muziek
Sesamstraat: Purk

Groep 2 Spelletjes

Voor groep 2 zijn speciaal door een basisschoolleerkracht online kinderspelletjes geselecteerd met een educatief karakter. Deze zijn ook online voor in de klas te gebruiken, bijvoorbeeld op een digibord. Een goed hulpmiddel bij onder andere rekenen. Maar ook taalspelletjes met gerichte oefeningen voor groep 2 zijn beschikbaar, zodat de kleuters bijvoorbeeld spelend de letters leren.
De schoolspelletjes zijn dus zowel leuk als educatief en ook als app te downloaden.
Wekelijks worden er nieuwe spelletjes worden toegevoegd aan Leerspellen.nl. Ook worden er tijdelijke themaspellen aan toegevoegd, zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, voetbal, enzovoort.
Alle spelletjes zijn ingedeeld per groep èn ook per leervak. Kunnen de kinderen een keer niet buiten spelen op het schoolplein, ga dan naar het spelletjesplein: Leerspellen.nl. Hier zijn onder andere ook spelletjes over de natuur en de seizoenen. U kunt dan bij de zoekmachine "natuur" invullen en alle spelletjes met als thema natuur komen overzichtelijk op uw scherm.
En vindt uw kleuter het spel minder leuk, dan is er altijd wel een ander geschikt kinderspel te vinden, die hem of haar meer aanspreekt. Vindt de kleuter bijvoorbeeld voetbal heel leuk, maak daar dan gebruik van en vul dit in bij de zoekmachine.


1 • • • • • volgende • einde »Nijntje DanslesBookwormVagabondAfstand MetenTimerTafels OefenenGynzyCraft OnlyRekenblokkenTekenen En ZoSinterklaas SpelletjesBuurman en Buurman

Leerspellen.nl is de grootste educatieve kinderspelletjes website van Nederland. We hebben nu totaal 2649 gratis leerspelletjes speciaal voor jou geselecteerd. We hebben games voor de basisschool groep 1 t/m groep 8. Alle spellen zijn per categorie te spelen, zoals: Rekenspelletjes, Tafelspelletjes, Verkeer spelletjes, Fiets spelletjes, Natuur spelletjes, Computer spelletjes, IT spelletjes, Lachpagina, ICT spelletjes, Sociaal Emotioneel spelletjes, Taalspelletjes, Funda, Nederlands spelletjes, Muziek spelletjes, Muziekles spelletjes, Geschiedenis-spelletjes, Aardrijkskunde spelletjes, Topo spelletjes, Topografie spelletjes, Techniek spelletjes, Talen spelletjes, Engels spelletjes, Duits spelletjes, Frans spelletjes, Spelletjesplein, Super spelletjes, Dora spelletjes, Frozen spelletjes, Digibord spelletjes, School spelletjes en Concentratie spelletjes. Leerspellen.nl is ook goed ter voorbereiding van de CITO-toets en leerkrachten kunnen de games ook op een Digibord en Digitaal Schoolbord openen. Leren was nog nooit zo leuk!

Partners: Spelletjes - GameGirl.nl - Voetbal spelletjes - Wonex.nl - Spelletjes - Spelle.be - Alle partners

Leerspellen.nl is onderdeel van PloX Internet Media B.V. - Disclaimer - Contact